vitki-otroi
Epidemija otroške debelosti je simptom sodobnega sveta: zmogljivejša tehnologija, več virov procesirane hrane, sedeče dejavnosti, oglaševalske strategije, pomanjkanje spanja, stres, finančne težave in zmanjšan poudarek na družini – vsi smo nekoliko ujeti v tem.

otroci otroci otroci

vitki-in-zdravi-otroci

Morda ste tudi vi, tako kot že mnogi starši, neuspešno poskušali pomagati svojemu otroku pri zmanjševanju prekomerne telesne teže. Namesto zmanjšanja teže pa ste morda kot stranski rezultat tega truda v svoje življenje vnesli le še več stresa, v odnos s svojim otrokom pa vpeljali – trpljenje.

Cilj te knjige je ponuditi praktične, zadovoljive in izvedljive smernice, ki bodo pomagale vašemu otroku in bodo tekom procesa naredile vašo družino bolj zdravo. Preproste spremembe imajo lahko dramatičen vpliv na zdravje vašega otroka, na te težke izzive pa je mogoče odgovoriti z uporabo načel, predstavljenih v tej knjigi.

S to knjigo vam želimo pomagati razbliniti oblak frustracij, neuspeha in brezupa ter napotiti otroka na pot samozavesti, uspehov in obnovljene strasti. Z zmanjšanjem stresa v družbenem in fizičnem okolju vaših otrok, z negovanjem njihovih teles in duš ter z zagotavljanjem varnega, ljubečega in spodbudnega okolja lahko odstranite vse sile, ki vaše otroke naredijo in ohranjajo debele. Rezultat bodo bolj zdravi, srečnejši in uspešnejši otroci, ki bodo postali še bolj zdrave, srečnejše in uspešnejše odrasle osebe.

jon-gabriel riba

Knjigo lahko kupite v malo bolj založenih knjigarnah
ali pa jo naročite pri založniku.

Telefon: 031 414 170      E-pošta: knjiga@gabrielova-metoda.si

Naročite knjigo prek spleta zdaj!