Revolucionarni BREZDIETNI način popolne preobrazbe vašega telesa!

jon_transformation_5_stages

Gabrielova
metoda

NI dieta.
NE zahteva ogromno naporne, izčrpavajoče ali
kakšne posebne telovadbe.
NI neki poseben tip meditacije.
NE prinaša nobenih posebnih menijev
ali režimov prehrane.

gabrielova-metoda

Senzacionalna metoda
hujšanja brez diet!

In še več: s pomočjo ugotovitev pisatelja in motivatorja Jona Gabriela lahko dosežete izjemno osebnostno ter notranjo preobrazbo!

Zgodbe uspeha

Gabrielova metoda je bila februarja 2007 najprej predstavljena v Avstraliji. Od takrat sem vseskozi preplavljen s pismi o zgodbah ljudi, ki so izgubili težo ter popolnoma preobrazili svoje telo in življenje. Izbral sem le nekaj oseb, obeh spolov in različnih starosti, ki pripovedujejo o rezultatih, ki jih lahko pričakujete tudi vi. Nekateri med njimi so težo izgubili zelo hitro, nekateri postopoma, a vsi so dojeli, da njihove težave s težo v resnici nikoli niso bile povezane z disciplino in nadzorom kalorij. Odkrili so, da je bilo potrebno vzrok poiskati v drugih vidikih svojega življenja, s katerimi so se morali spoprijeti. Z mnogimi imam osebne stike in predstavil vam bom nekaj njihovih zgodb; vsak izmed njih mi je zelo drag in blizu srca.

Večkrat sem že pomislila, da je izguba teže mnogo več kot štetje kalorij. Pogosto sem razmišljala o tem, da imajo čustvene težave pri izgubljanju/pridobivanju teže pomembno vlogo, a najti nekoga, ki bi to podprl, je bilo res težko, vse dokler nisem prebrala vaše knjige.

Hvala za ves trud, ki ste ga vložili v svoje delo, da zdaj lahko ljudje, kot sem jaz, končno dobimo pomoč, ki jo zares potrebujemo. Zame ste pravi navdih.

— Jacinta O’Leary

V približno šestih mesecih sem shujšala 51 kilogramov in težo obdržala nespremenjeno že eno leto. Poleg tega se je raven mojega sladkorja spustila z nevarnih 19 na 6. Sedaj se giblje v normalnem razponu. Pravijo, da imam še vedno diabetes, a jaz mislim, da ga nimam.

— Amanda Pierce

Menim, da sta najbolj vplivni vizualizacija in psihični vidik izgubljanja teže, o katerem poučujete … Pravo razkritje zame je bila v vaši knjigi razlaga, zakaj imam težave pri hujšanju … Do sedaj sem shujšal približno 7 kilogramov in sedaj imam načrt, za katerega sem prepričan, da mi bo prinesel dolgoročne rezultate, brez tolikšne bolečine.

— Dave Parkes

Knjigo lahko kupite v malo bolj založenih knjigarnah
ali pa jo naročite pri založniku s posebnim 10 % popustom!

Telefon: 031 414 170      E-pošta: knjiga@gabrielova-metoda.si

Naročite knjigo prek spleta zdaj!